.
Loading...

Το επόμενο ZenWatch θα είναι "μάλλον" στρογγυλό (update 2)Η IFA του Βερολίνου πλησιάζει και είναι σίγουρο ότι πολλές εταιρείες θα βρουν την ευκαιρία να παρουσιάζουν στο καταναλωτικό κοινό τις προτάσεις τους, μεταξύ αυτών βέβαια και αρκετά smartwatch. Η Asus φαίνεται να είναι μια από αυτές τις εταιρείες, και δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε ότι το ZenWatch 3 θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Βερολίνο.
Μία καταχώρηση στο FCC, την αρχή τηλεπικοινωνιών των Η.Π.Α, την οποία έφερε στο φως η ιστοσελίδα ausdroid.net, αποκαλύπτει ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου smartwatch της Asus. Το σημαντικότερο από αυτά, όπως βλέπεται και στην παραπάνω εικόνα, είναι ότι θα διαθέτει στρογγυλή οθόνη, σε αντίθεση με τους προκατόχους του που είχαν τετράγωνη. Η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ σύμφωνα με την νέα γραμμή της Google για το android wear θα διαθέτει περισσότερα του ενός hardware buttons, με τη λογική να λέει τρία. Θα διαθέτει επίσης wifi b/g/n και bluetooth 4.2 ενώ θα φορτίζει στα 5V/2A και θα διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. 
Κάπου εδώ τελειώνουν οι πληροφορίες που μπορούμε να αλιεύσουμε από το FFC και αρχίζουν τα ερωτηματικά. Θα καταφέρει η Asus να εξαλείψει τα μεγάλα bezels των προηγούμενων συσκευών της χρησιμοποιώντας στρογγυλή οθόνη; Θα φοράει η συσκευή κάποιο από τα νέας γενιάς SoC της Qualcomm ή άλλου κατασκευαστή; Θα διατηρήσει η Asus την ίδια τιμολογιακή πολιτική στο ZenWatch 3, όπως έκανε και στο ZenWatch 2, το οποίο ήταν και παραμένει το φθηνότερο android wear smartwatch δεύτερης γενιάς μέχρι σήμερα; Όλα αυτά πιθανότατα θα τα μάθουμε στο προγραμματισμένο event της Asus λίγο πριν την έναρξη της IFA, στις 31 Αυγούστου. Μέινετε συντονισμένοι...

Update(13/08/2016): Τελικά η επιβεβαιώση για το στρογγυλό ZenWatch δεν άργησε να έρθει και μάλιστα αυτή τη φορά με πραγματικές φωτογραφίες της συσκευής. Οι φωτογραφίες προέρχονται από την αρχή τηλεπικοινωνιών της Ταιβάν και φέρνει στο φώς η ιστοσελίδα eprice.tw. Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν είναι η τελική έκδοση ή κάποιο early prototype της συσκευής. Ας δούμε όμως τι πληροφορίες παίρνουμε από τις εν λόγω φωτογραφίες.


Εκτός λοιπόν της επιβεβαίωσης για το στρογγυλό σχήμα της συσκευής, μπορούμε να διακρίνουμε εύκολα και τα τρία πλήκτρα που βρίσκονται στο πλάι, όπως σας λέγαμε και στο αρχικό άρθρο. Το πάχος της συσκευής είναι αρκετά μεγάλο όπως μπορούμε να διακρίνουμε, ενώ στο επάνω μέρος υπάρχει μια διακοσμητική στεφάνη σε χρυσό χρώμα, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αυτό που σίγουρα κάνει μεγάλη εντύπωση, όχι απαραίτητα θετική, είναι οι δύο βάσεις για το λουράκι που είναι κολλημένες στη κάσα της συσκευής, ενώ το λουράκι είναι μια proprietary κατασκευή της Asus. Στο πίσω μέρος της συσκευής δεν μπορούμε να διακρίνουμε κάποιο αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, εκτός και αν "κρύβεται" πίσω από το αυτοκόλλητο, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε τα pin φόρτισης της συσκευής. Ο φορτιστής, όπως βλέπουμε είναι ένα μαγνητικό δακτυλίδι στο οποίο "κάθεται" η συσκευή, στον οποίο επίσης βλέπουμε pin για τη σύνδεση με το ρολόι.
Για να δούμε τι άλλο μένει να διαρρεύσει μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής.

Update(19/08/2016):


Μπορεί η Asus με τη φράση "The time for something incredible is now!" να επιβεβαίωσε μέσω κοινωνικών δικτύων ότι  στο event που διοργανώσει στις 31/08 στο Βερολίνο, λίγο πριν την έναρξη της IFA δηλαδή, ότι θα δούμε το ZenWatch 3, σήμερα όμως έχουμε  το πρώτο επίσημο press render της συσκευής. Το 9to5Google μετά από "σκάλισμα" της beta έκδοσης του ZenWatch Manager, της εφαρμογής διαχείρισης των smartwatch της εταιρείας για το android, ανακάλυψε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της συσκευής, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Και σε αυτή τη φωτογραφία επιβεβαιώνονται οι περίεργες βάσεις στήριξης για το λουράκι που έχει επιλέξει η Asus, ενώ έχουμε καλύτερη εικόνα των τριών πλήκτρων της συσκευής. Τέλος, σε αυτή τη φωτογραφία έχουμε ένα μοντέλο με ασημένια στεφάνη, και όχι χρυσή που είδαμε στις προηγούμενες, που τουλάχιστον στα δικά μας μάτια το κάνει να φαίνεται κάπως πιο όμορφο.


 Θέλετε και άλλη επιβεβαίωση ότι έρχεται το ZenWatch 3. Εκκινώντας για πρώτη φορά την beta έκδοση του ZenWatch Manager στο android smartphone μας, μπορούμε να δούμε ότι η Asus έχει ήδη έτοιμα 50 watchfaces για τη νέα της, στρογγυλή συσκευή.


Via


ZenWatch 3 6086802718263219990

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Αρχική σελίδα item

Follow by Email