.
Loading...

Ξεκίνησε η παραγωγή του Pebble Time. Τέλος Μαΐου στους πρώτους κατόχους


Αν και ξεκινάει μια εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό της Pebble, φαίνεται ότι η Αμερικανική εταιρεία θα καταφέρει να τηρήσει την υπόσχεση της και η πρώτοι κάτοχοι θα έχουν το νέο smartwatch της Pebble μέχρι το τέλος Μαΐου. Σύμφωνα με το τελευταίο update της καμπάνιας στο kickstarter, η παραγωγή του Pebble Time ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα, αρχικά με μικρές ποσότητες για  σταθεροποιηθεί η γραμμή παραγωγής, και στη συνέχεια το εργοστάσιο θα αρχίσει να παράγει το maximum των δυνατοτήτων του. Σύμφωνα πάντα με την Pebble, στα μέσα του τρέχοντος μήνα, και εφόσον υπάρχουν ικανοποιητικές ποσότητες από το προϊόν, το Pebble Time θα ξεκινήσει την πορεία του από το εργοστάσιο προς τα 5 κέντρα διανομής σε ολόκληρο τον κόσμο.Να θυμίσουμε εδώ, ότι εμάς εδώ στην Ευρώπη (λέμε τώρα) μας ενδιαφέρει το κέντρο διανομής της Ιρλανδίας. Η Pebble πιστεύει ότι οι περισσότεροι υποστηρικτές της πιο επιτυχημένης καμπάνιας που έχει γίνει ποτέ στο kickstarter, θα έχουν τις συσκευές τους μέχρι το τέλος Μαΐου, ενώ οι πιο άτυχοι θα δουν το Pebble Time να φτάνει στα χέρια τους την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Όπως και να έχει, ένα Pebble Time θα βρίσκεται στα χέρια μας σύντομα, για αυτό μην παραλείψετε να μας ακολουθήσετε στο αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο ή στο κανάλι μας στο youtube για να δείτε το unboxing και τις πρώτες εντυπώσεις από τη συσκευή.


Τι θα δούμε όμως με την έλευση της νέας συσκευής και του νέου λειτουργικού της Pebble; Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.
- Η πιο σημαντική αλλαγή που θα δούμε στο Pebble Time και στη συνέχεια και στις πιο παλιές συσκευές της εταιρείας, το Pebble Watch και το Pebble Steel, είναι φυσικά το Timeline Interface, στο οποίο θα βλέπουμε με μια ματιά ότι μας ενδιαφέρει από ειδοποιήσεις, μέχρι καταχωρήσεις ημερολογίου και πρόγνωση καιρού, ενώ θα μπορούμε να ανατρέχουμε και στο πρόσφατο παρελθόν για να ελέγξουμε αν μας έχει διαφύγει κάτι.
- Επιτέλους έχουμε το τέλος του περιορισμού των 8 εγκατεστημένων εφαρμογών ή watchfaces στην συσκευή
- Νέα εφαρμογή αθλητικών, με νέα των ομάδων, χρονοδιάγραμμα των αγώνων και αποτελέσματα από τα δημοφιλή πρωταθλήματα (NFL, NBA, NHL κ.α) των Η.Π.Α. Σε όσους παρακολουθούν τα αθλητικά δρώμενα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα φανεί αρκετά χρήσιμη, ενώ για τους υπόλοιπους θα περιμένουμε να δούμε αν  θα προστεθούν αργότερα πρωταθλήματα με περισσότερο ενδιαφέρον για το Ευρωπαϊκό κοινό.
- Ανασχεδιασμένες εφαρμογές για το ξυπνητήρι, το ημερολόγιο, τη μουσική, τις ρυθμίσεις και φυσικά τις ειδοποιήσεις οι οποίες θα εκμεταλλεύονται καλύτερα την νέα έγχρωμη οθόνη του Pebble Time και Pebble Time Steel. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, θα υπάρχει διαφορετική χρωματική παλέτα για τις ειδοποιήσεις από email, google hangouts, facebook και twitter για να γίνεται πιο εύκολη αναγνώριση τους από τους χρήστες.
- Φωνητικές απαντήσεις σε ειδοποιήσεις, από εφαρμογές που το επιτρέπουν φυσικά. Μην ξεχνάτε ότι το λειτουργικό της Pebble είναι ήδη συμβατό με ειδοποιήσεις android wear. Μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιείται η native λειτουργία του android, ώστε να αναγνωρίζετε και η ελληνική γλώσσα ή αν η Pebble χρησιμοποιεί κάποια δική της μηχανή.
Κάποιες από τις λειτουργίες που δεν θα δούμε με την έλευση των νέων συσκευών, αλλά θα προστεθούν στη συνέχεια στο λειτουργικό είναι οι παρακάτω:
- Φωνητική απάντηση σε ειδοποιήσεις από Gmail για iOS συσκευές.
- Εφαρμογή για φωνητικές σημειώσεις.
- Εφαρμογή για τις τιμές των μετοχών
- Ένα Watchface με πληροφορίες για τον καιρό
- Και τέλος, θα προστεθεί υπηρεσία Album Art στην εφαρμογή της μουσικής

Με το τελευταίο update η Pebble μας ενημερώνει ότι έχει ήδη στα χέρια της και το πρώτη συσκευή προ-παραγωγής του Pebble Time Steel και δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει ένα μικρό video παρουσιάζοντας μας την λειτουργία του Timeline. To Time Steel να θυμίσουμε ότι θα έρθει αρκετά αργότερα από το Pebble Time, με τις πρώτες συσκευές να αναμένονται τον ερχόμενο Ιούλιο για τους υποστηρικτές της καμπάνιας μέσω Kickstarter. Και αυτή η συσκευή θα βρίσκεται στα χέρια μας, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τη μελετήσουμε αναλυτικά.


Pebble Time 445629929639607406

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Αρχική σελίδα item

Follow by Email