.
Loading...

Γνωστή celebrity σκίζει το καλσόν της με ένα Apple Watch Edition


Θα μπορούσα να γράψω μια παράγραφο ακόμα για να διανθίσω τον βαρύγδουπο τίτλο μου, λέω όμως να σταματήσω εδώ το αστείο και να μπω αμέσως στο ψητό, γράφοντας για τον πραγματικό λόγο ύπαρξης αυτού του άρθρου.  Αν νομίζετε ότι παραπλανηθήκατε από τον τίτλο τώρα είναι ώρα να σταματήσετε την ανάγνωση. Εξάλλου οι παραπλανητικοί τίτλοι είναι κάτι που μισώ, αλλά για το συγκεκριμένο άρθρο ελπίζω ότι θα με συγχωρέσετε.
Δεν ξέρω φίλοι μου τι τύπος αναγνώστη είστε εσείς, θα σας πω όμως τι τύπος αναγνώστη είμαι εγώ, και ίσως καταφέρω να σας εξηγήσω γιατί γράφω αυτά που γράφω σήμερα. Το ότι τυγχάνει να γράφω κάποια πράγματα σε αυτόν εδώ το χώρο, δεν μου αφαιρεί την ιδιότητα του αναγνώστη. Ίσα ίσα, παραμένω αναγνώστης, καταναλωτής, και πάνω από όλα οπαδός της τεχνολογίας. Ως οπαδός λοιπόν, ναι έχω χρησιμοποιήσει τη σωστή λέξη (κολλημένος πως αλλιώς να το πω), μου αρέσει να σαρώνω ότι βρεθεί μπροστά μου προκειμένου να ενημερωθώ για την αγαπημένη μου ενασχόληση. Σοβαρά και λιγότερα σοβαρά θέματα, από 2-3 φορές το κάθε θέμα και από διαφορετικές ιστοσελίδες, για το διασταυρώσω αλλά και να δω μήπως κάτι ξέφυγε στον ένα, που το είδε ο άλλος. Υπάρχουν μάλιστα ειδήσεις, συνήθως για κάποιο νέο προϊόν ή κάποια αναβάθμιση ενός λειτουργικού που με ενδιαφέρει πολύ, που διαβάζω και ξαναδιαβάζω οτιδήποτε δημοσιευτεί για αυτό, από ιστοσελίδες που παρακολουθώ τακτικά, αλλά και τυχαίες που βρέθηκα εκεί με αναζήτηση στον παγκόσμιο ιστό, μέχρι τεχνολογικά fora και σχόλια στα social media ώστε να δω τι σκέφτεται ο υπόλοιπος κόσμος. Δεν διαβάζω για να μάθω κάτι περισσότερο, από ένα σημείο και μετά αισθάνομαι ότι τα ξέρω όλα, διαβάζω όμως γιατί αυτό καλύπτει το κενό μέχρι το πολυπόθητο gadgetάκι να φτάσει στα χέρια μου (μπορεί να μη φτάσει και ποτέ) ή  η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση να έρθει στη συσκευή μου. Κάπως έτσι λειτουργώ στο internet και ελπίζω να έχω αρκετά κοινά στοιχεία με αρκετούς από εσάς.
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις φίλοι μου που η κατάσταση ξεφεύγει πολύ από τα φυσιολογικά όρια και η λέξη υπερβολή είναι πολύ λίγη για να περιγράψει την κατάσταση. Έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν αντίστοιχο άρθρο, άσχετο με τη θεματολογία του site, όπου και εκεί η κατάσταση είχε ξεφύγει, βλέποντας το όμως σήμερα, μάλλον ήταν πολύ light σε σχέση με αυτό που γίνεται σήμερα. Μιλάω φυσικά για τη φρενίτιδα που επικρατεί στα media σχετικά με το Apple Watch. Που είναι το κακό θα μου πείτε. Ειδικά για όλους εμάς που μας αρέσει η φορετή τεχνολογία, η κυκλοφορία του Apple Watch είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τη δούμε να εξαπλώνεται ακόμα περισσότερο. Είπα και παραπάνω ότι διαβάζω οτιδήποτε δημοσιευτεί για κάτι που με ενδιαφέρει, το οτιδήποτε όμως σε περιπτώσεις όπως αυτή έχει όριο και εξηγούμαι.
Η κατάσταση άρχισε να "μυρίζει" από την αρχή, όταν το "εμπάργκο" της Apple σταμάτησε να ισχύει και τα πρώτα review βγήκαν στον αέρα. Κάποια site άλλαξαν ακόμα και το interface της σελίδας τους, για να φιλοξενήσουν το review, ενώ το video της παρουσίασης θύμιζε χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, με γυρίσματα σε γυμναστήρια, εστιατόρια, συνέντευξη μεταξύ των editors του ίδιου site και άλλα ωραία. Ουσία; μηδέν. Φυσικά υπήρξαν και ωραία reviews, στρωτά, καλογραμμένα που σου έδιναν να καταλάβεις αυτό που πραγματικά ήθελες. Στη συνέχεια φυσικά ήρθαν οι προτάσεις. Τι θα πάρεις, πως θα το πάρεις, από που θα το πάρεις, πότε θα το πάρεις. Θα φτάσει Ιούνιος για να πάρουν στα χέρια τους του Apple Watch όσοι άργησαν να το παραγγείλουν. Όχι, τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα, το Apple Watch θα φτάσει στην ώρα του.  Στη συνέχεια ήρθαν τα λεγόμενα how to's. Πως θα το ανοίξεις, πως θα το συνδέσεις, πως θα το φορτίσεις, πως θα το ρυθμίσεις, πως πως πως. Ακόμα και το πως θα μετατρέψεις το ταπεινό σου Apple Watch Sport σε ένα πανάκριβο Watch Edition με ένα χρυσό spray(!!!). Έχω ήδη αρχίσει να φιλτράρω, και στα περισσότερα μένω μόνο στον τίτλο χωρίς να προχωρώ παραπέρα, γιατί πολύ απλά δε λένε τίποτα, μέχρι που έρχεται εκείνη η στιγμή που ξεκινάει η νέα μόδα στα test των συσκευών,  τα οποία φυσικά δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης γιατί δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικές συνθήκες. Ο στόχος είναι να παρουσιάσουν κάτι που δεν έχουν κάνει οι άλλοι και φυσικά να κερδίσουν views στο youtube. Το χάραξαν με μαχαίρια και σουγιάδες, το χτύπησαν με σφυριά, το έτριψαν με γυαλόχαρτο (και ψιλό και χοντρό), το έβαλαν στο νερό (και σε κρύο και σε ζεστό φυσικά) του βούτηξαν σε κέτσαπ και μουστάρδα και πολλά άλλα συνηθισμένα πράγματα που μπορεί να τύχουν στον κάθε κάτοχο του Apple Watch ανά πάσα ώρα και στιγμή. Βλέπω ένα-δυο βασανιστήρια, είπαμε αν έχεις μικρόβιο βλέπεις τα πάντα, και μετά σταματώ. Δεν έχω πλέον όρεξη να διαβάσω και να δω τίποτα. Ναι με ενδιαφέρει, θέλω να μάθω, θέλω να το πάρω και στα χέρια μου κάποια στιγμή, κουράστηκα όμως να βομβαρδίζομαι με αυτό τον τρόπο. Τα καλά και χρήσιμα άρθρα παρασύρονται από τη σαβούρα και δεν έχω όρεξη πλέον να τα αναζητήσω. Που θα πάει, θα ηρεμήσουν τα πράγματα  και τα νέα για το Apple Watch κάποια στιγμή θα επικεντρωθούν στο καθαρά τεχνολογικό κομμάτι που μας ενδιαφέρει. Ευτυχώς τα ελληνικά media έχουν κρατήσει μια πιο αξιοπρεπή στάση και ελπίζω να παραμείνει έτσι και μετά την κυκλοφορία του Apple Watch στη χώρα μας. Μέχρι τότε υπομονή.

υ.γ.  Το celebrity της φωτογραφίας δεν έχει φυσικά καμία σχέση με το άρθρο. Τυγχάνει απλά να είναι η πρώτη φωτογραφία που βρήκα στο internet στην αναζήτηση για σκισμένο καλσόν.


Apple Watch 4565206609644390165

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Αρχική σελίδα item

Follow by Email