.
Loading...

Ανακοινώθηκε επίσημα το Pebble Time

Επιτέλους η αναμονή έλαβε τέλος, και πλέον μπορούμε να μιλάμε επίσημα για το νέο smartwatch της Pebble. Pebble Time είναι το όνομα που διάλεξε να δώσει η εταιρεία στο νέο της δημιούργημα και ίσως τελικά τα πράγματα να μην είναι τόσο τραγικά όσο τα είδαμε στην φωτογραφία που διέρρευσε χτες. Μπορεί το Time να μην διεκδικεί βραβεία σχεδιασμού, στα μάτια μου τουλάχιστον δείχνει αρκετά καλύτερο από τη χτεσινή φωτογραφία, αν και φαίνεται ότι για άλλη μια φορά η Pebble απευθύνεται περισσότερο στο νεανικό κοινό, αν κρίνουμε από τα πλαστικά υλικά και τους τρεις διαφορετικούς χρωματικούς σχεδιασμούς που επέλεξε να λανσάρει τη νέα της συσκευή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

 Για άλλη μια φορά η Pebble επέλεξε τη γνωστή crowd funding πλατφόρμα, το Kickstarter, για να χρηματοδοτήσει αλλά και να προωθήσει το νέο της προϊόν. Όσοι επιθυμούν μπορούν άμεσα να επισκεφτούν το kickstarter και να εκφράσουν την συμπάθεια τους για την εταιρεία. Με 159$ μπορούν να αποκτήσουν πρώτοι  την συσκευή, ενώ με 179$ μπορούν θα την αποκτήσουν άμεσα με την κυκλοφορία της. Όλα αυτά φυσικά σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, τα οποία μέχρι να τελειώσει το άρθρο μπορεί να έχουν εξαντληθεί. Η τιμή λιανική πώλησης της συσκευής θα είναι στα 199$ και αναμένεται να κυκλοφορήσει  τον ερχόμενο Μάιο. 

Ας πάμε όμως και στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η έγχρωμη e-paper οθόνη επιβεβαιώνεται τελικά, κάτι όμως που δεν πρόκειται να επηρεάσει την ευκρίνεια κάτω από το φως του ήλιου, ούτε και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας  καθώς και πάλι η Pebble μας υπόσχεται ότι θα φτάνει τις 7 ημέρες ανάλογα με τη χρήση. Στη συσκευή, έχει προστεθεί μικρόφωνο, κάτι που θα βοηθήσει στην αποστολή μηνυμάτων αλλά και στην εγγραφή φωνητικών σημειώσεων.Η συσκευή θα προστατεύεται από gorrila glass, ενώ το μεγάλο, είναι η αλήθεια bezel, θα είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Τέλος, το κυρίως σώμα της συσκευής διαθέτει μια ελαφριά κλήση για να ταιριάζει τέλεια στον καρπό μας. Η νέα συσκευή θα είναι φυσικά ανθεκτική και σε νερό και σκόνη, ενώ θα συνεργάζεται με android και iOS συσκευές.Μπορεί το λειτουργικό να μην άλλαξε ριζικά, και εδώ όμως υπάρχουν μικρές αλλαγές, με κυριότερη τη λειτουργία Timeline. Με το Timeline μπορούμε να ανατρέξουμε σε παλαιότερες ειδοποιήσεις για να δούμε αν έχουμε ξεχάσει κάτι, ενώ μπορούμε να ανατρέξουμε και στο μέλλον βλέποντας το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Φυσικά δε λείπουν οι νότες φρεσκάδας από νέα εικονίδια και animations.
Μη χάσετε το video που ακολουθεί, αν θέλετε να δείτε όλα τα παραπάνω στην πράξη, δια στόματος Eric Migicovsky.

Update: Η καμπάνια της Pebble στο kickstarter φαίνεται να έχει τεράστια επιτυχία καθώς έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον στόχο 500.000$ και η χρηματοδότηση φτάνει πλέον σχεδόν τα 8 εκ. Φυσικά οι πρώτες δέκα χιλιάδες συσκευές που δόθηκαν στην προνομιακή τιμή των 159$ εξαντλήθηκαν αμέσως, ενώ η Pebble αποφάσισε να αυξήσει τις συσκευές που θα κοστίζουν 179$ στις τριάντα χιλιάδες. Μόλις τελειώσουν και αυτές (πολύ σύντομα δηλαδή) , οι υποψήφιοι backers θα έχουν και πάλι την επιλογή να αποκτήσουν ένα Pebble Time στα 179$, με τη διαφορά ότι αυτές οι συσκευές θα αποσταλούν τον Ιούνιο και όχι το Μάιο όπως οι υπόλοιπες. 
Πηγή
Pebble Time 2148296723036843707

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Αρχική σελίδα item

Follow by Email